ComputerServ - Solutii pentru fiecare - Implementare solutii transmisii date
Mereu exista o solutie mai buna. A noastra!

Contact

persoana de contactGheorghita Razvan

telefon 0752230072

emailoffice@computerserv.ro

Fondul European de Dezvoltare Regionala

sigla Uniunea Europeana
sigla Guvernul Romaniei
sigla Instrumente Structurale
Uniunea Europeana
Guvernul Romaniei
Instrumente Structurale
2007–2013

 

Programul Operational Sectorial
"Cresterea Competitivitatii Economice"


Investitii pentru viitorul dumneavoastra


Conectarea la broadband si achizitie de hardware si software pentru Computers Serv SRL


Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regional.


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro


Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Implementare solutii transmisii date

Implementare solutii transmisii datePrin implementarea de solutii transmisii date puteti transporta securizat informatii intre sediile dumneavoastra/parteneri in timp real sau intr-un moment al zilei in care se sincronizeaza bazele de date.

Prin aceasta solutie se pot transporta si servicii de telefonie fixa, respectiv transport interioare/linii externe din centrala telefonica aflata la sediul central catre alte sedii,astfel veti vorbi,gratuit, pe interior, cu diverse locatii.

In acest fel puteti beneficia de facilitati tip FAX/D.I.D, Conferinta, Transfer, Forward, etc, intre toate sediile. Sediile pot fi in cadrul aceluiasi oras sau oriunde in Romania si international.

Modalitatea de transport este asigurata prin diversi operatori de servicii comunicatii electronice si vor fi alesi functie de debitele de date ce urmeaza a fi transportate si fiabilitatea serviciilor asigurata.