ComputerServ - Solutii pentru fiecare - Parametrii
Mereu exista o solutie mai buna. A noastra!

Contact

persoana de contactGheorghita Razvan

telefon 0752230072

emailoffice@computerserv.ro

Fondul European de Dezvoltare Regionala

sigla Uniunea Europeana
sigla Guvernul Romaniei
sigla Instrumente Structurale
Uniunea Europeana
Guvernul Romaniei
Instrumente Structurale
2007–2013

 

Programul Operational Sectorial
"Cresterea Competitivitatii Economice"


Investitii pentru viitorul dumneavoastra


Conectarea la broadband si achizitie de hardware si software pentru Computers Serv SRL


Proiect cofinantat prin Fondul European de Dezvoltare Regional.


Pentru informatii detaliate despre celelalte programe cofinantate de Uniunea Europeana, va invitam sa vizitati www.fonduri-ue.ro


Continutul acestui material nu reprezinta in mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului Romaniei

Parametrii

Stabilirea indicatorilor de calitate pentru furnizarea serviciului de acces la Internet

Decizia Ancom (nr. 1201/2011) are ca obiect stabilirea indicatorilor de calitate pentru furnizarea serviciului de acces la Internet  şi publicarea parametrilor acestora, precum şi de a include nivelurile de calitate pentru serviciul  furnizat în contractele semnate cu utilizatorii finali şi în condiţiile generale de furnizare a serviciului.

Aceasta decizie stabileşte  un  set  relevant  de  indicatori  de  calitate pentru furnizarea serviciului de acces la Internet, precum şi condiţiile şi modalităţile de publicare de către furnizorii de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului a parametrilor  aferenţi  acestor  indicatori,  astfel  încât  clienţii  să  beneficieze  de informaţii complete, comparabile şi uşor accesibile.

Decizia se aplică ofertelor comerciale de servicii de acces la Internet destinate publicului, cu excepţia ofertelor individuale propuse în cadrul negocierilor directe.

Parametrii de calitate pentru serviciile furnizate

Conform deciziei ANCOM 1201/2011 publicăm metodologia de măsurare și valorile parametrilor aferenți indicatorilor de calitate pentru serviciile furnizate:

2012

2013

2014